ODLIČNI FINANČNI SEMINARJI

UČENJE SE NIKOLI NE KONČA

VLAGAJTE V ZNANJE, SAJ PRINAŠA TA NALOŽBA NAJVIŠJE OBRESTI

FINANČNI SEMINARJI

 

 

 

 

Finančni seminarji za Vas

Odlični finančni seminarji za vaše še uspešnejše finančno poslovanje. Vztrajajte pri vseživljenjskem izobraževanju in gotovo boste prehiteli konkurenco. Nenehno usposabljanje in izpopolnjevanje omogočata, da ostane vaše znanje aktualno, nadgrajeno in oplemeniteno z novostmi.

Poglejte si opise seminarjev in se prijavite na naslednji javni seminar


Interni finančni seminarji po vaši meri

Vsi zgoraj navedeni javni finančni seminarji so na voljo tudi v obliki internih seminarjev za zaključene skupine. Lahko pa vam pripravimo tudi prilagojene programe, ki vključujejo primere iz vaše poslovne prakse in vaše podatke.

Če imate kakršnakoli vprašanja o seminarjih ali posameznih temah, nas kontaktirajte po e-pošti: info@omegafinance.si ali mobilnem telefonu: 041/647-502.

Več o internem izobraževanju

Bodite bolje obveščeni o finančnih novostih in prihajajočih seminarjih. Pridružite se nam na Facebooku

Predavatelj

Jernej Doles je vodja in izvajalec večine izobraževalnih programov podjetja Omega Finance, d.o.o. Mag. Jernej Doles je dolga leta praktično trgoval z različnimi finančnimi instrumenti, kar mu je pomagalo pri razumevanju njihove logike, logike delovanja finančnega sistema in pri razumevanju tveganj, ki so prisotna na finančnih trgih. Sledite mu na omrežjih LinkedInFacebookTwitter ali  .

VEČ O PREDAVATELJU