Prihajajoči seminarji in izobraževanja

Finančno opismenjevanje

Finančno pismenost lahko opredelimo kot izobraženost o denarju in financah. Poseben poudarek je na osebnih financah posameznika. Finančna pismenost omogoča posamezniku bolj smotrne odločitve pri upravljanju z denarjem. To vsekakor vodi v bolj varno finančno prihodnost.

Finančna pismenost je eno izmed najpomembnejših znanj, ki pomagajo pri sprejemanju smotrnih finančnih odločitev.

Prihajajoča e-izobraževanja

Podjetje, ki se ne uči, ne more preživeti v spremenljivem okolju. Učenje in delo sta namreč procesa, ki sta medsebojno povezana in se dopolnjujeta.

e-izobraževanje

V današnjem času izjemno hitrih sprememb, tehnološkega napredka in razmaha informacijske tehnologije je znanje ena od najpomembnejših konkurenčnih prednosti posameznika, podjetja in celotne družbe.

Več o e-izobraževanjih

Aktualno

Seminarji po naročilu

Finančni seminarji po vašem okusu

Finančni seminarji in izobraževanja za podjetja in banke. Prijavite se na prihajajoče javne seminarje in obogatite svoje znanje.

Finančna tveganja

Seminarji po naročilu - izberite si seminar po vašem okusu!

Naši finančni nasveti o finančnih instrumentih, finančnih tveganjih in finančni regulativi so naslovljeni na splošno javnost z namenom finančnega izobraževanja in finančnega opismenjevanja in niso namenjeni posameznemu vlagatelju kot investicijsko svetovanje. Zato naši finančni nasveti ne štejejo za investicijsko svetovanje za namene Direktive 2014/65/EU (MiFID II). Ravnamo profesionalno v skladu z najboljšimi praksami in interesi stranke.

Potrebujete pomoč?
Prijavite se na naše e-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novostih in zanimivostih s področja financ in bančništva, obveščali pa vas bomo tudi o prihajajočih javnih seminarjih. Prijava je brezplačna, odjavite pa se lahko kadarkoli.

Sledite nam:

Don`t copy text!